Ness Digital Engineering získal spoločnosť Sovereign CRM

8. 7. 2019 ǀ Tlačová správa

Ness Digital Engineering získal spoločnosť Sovereign CRM

8. 7. 2019 ǀ Tlačová správa

Bratislava, 8. júla 2019: Ness Digital Engineering, portfóliová spoločnosť skupiny The Rohatyn Group (TRG), dokončila akvizíciu Sovereign CRM, rýchlo rastúcej poradenskej firmy, ktorá sa špecializuje na architektúru, zavádzanie a integráciu radu produktov Salesforce. Sovereign CRM rozšíri kompetencie Ness v oblasti cloudového a platformového inžinierstva, aby mohla spoločnosť reagovať na rýchlo rastúci dopyt po platforme Salesforce.

„Mnoho firiem sa spolieha na Salesforce ako na platformu umožňujúcu prevádzku zložitých digitálnych aplikácií, ktoré riadia ich podnikanie, a Sovereign CRM sa v tejto oblasti stala významným inovátorom,“ povedal Paul Lombardo, generálny riaditeľ spoločnosti Ness Digital Engineering. „Pridanú hodnotu v podobe tejto odbornosti môžeme okamžite ponúknuť našim zákazníkom, zatiaľ čo globálne budeme získavať ďalšie príležitosti k rastu.“

Sovereign CRM je lídrom v oblasti architektúry a dizajnu produktov Salesforce vrátane vytvárania nových akcelerátorov, ktoré pomáhajú zákazníkom nasadiť tieto riešenia rýchlo do produkcie. Sovereign CRM poskytuje poradenské služby v oblasti CPQ, predajného cloudu (Sales Cloud), komunitného cloudu (Community Cloud), cloudu služieb (Service Cloud), Field Service Lightning, riadenia partnerských vzťahov, MuleSoftu a Pardotu.

„Ponuka našich služieb je vysoko diferencovaná a dopytovaná. Vďaka globálnemu pôsobeniu spoločnosti Ness a jej know-how v oblasti softvérového inžinierstva môžeme správne uchopiť príležitosť, ktorá sa nám naskytla,“ povedal Eric Borthwick, zakladateľ a evanjelista spoločnosti Sovereign CRM. „Spoločne budeme pomáhať podnikom uvoľniť plný digitálny potenciál Salesforce a zaistiť si skutočnú konkurenčnú výhodu.“

Sovereign CRM sa stala súčasťou Ness Digital Engineering, ponechá si však svoj názov. Eric Borthwick bude garantom odborných znalostí Ness v oblasti cloudových CRM systémov a bude riadiť obchodné vzťahy so Salesforce.

O Ness Digital Engineering

Spoločnosť Ness Digital Engineering navrhuje, tvorí a integruje digitálne platformy a podnikový software a pomáha tak organizáciám získať zákazníkov, odlíšiť ich značku a zvyšovať zisk. Dizajnéri, softvéroví inžinieri, odborníci na dáta a obchodní konzultanti Ness spolupracujú s klientmi na vytváraní stratégií, ako identifikovať trvalé príležitosti a zvýšiť hodnotu firemných digitálnych riešení a podnikových systémov. Prostredníctvom agilného vývoja produktov s najmenšou možnou funkcionalitou môžu klienti Ness otestovať technologické novinky a neustále sa prispôsobovať meniacim sa obchodným podmienkam, čo im poskytuje príležitosti k ovplyvneniu trhu v ich odvetviach a vedie k efektívnejšiemu rastu podnikania.

Viac informácií: www.ness.com, www.ness.sk.

O TRG

The Rohatyn Group (TRG) je spoločnosť pre správu aktív rozvíjajúcich sa trhov so sídlom v New Yorku a pobočkami po celom svete vrátane Singapuru, Soulu, Londýna, Buenos Aires, Limy, Montevidea, Mexika, Sao Paula, Bombaja, Nového Dillí, Bostonu a Rotoruy. Pre viac informácií navštívte www.rohatyngroup.com.

O Ness Digital Engineering

Viac informácií: www.ness.com, www.ness.sk.

O TRG

Prečítajte si tiež